Η εταιρία Mon Frere ξεκινάει την πορεία της το 2006, ανοίγοντας το πρώτο μαγαζί στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στην Βασ. Όλγας. Το 2009 μετά από μία επιτυχημένη πορεία, ανοίγει το δεύτερο Mon Frere στο κέντρο της πόλης, στην Χρυσοστόμου Σμύρνης. Το 2011 το κατάστημα αυτό μεταφέρεται σε ένα από τα καλύτερα εμπορικά σημεία του κέντρου, στη γωνία Κορομηλά και Καρόλου Ντηλ. Το 2012 επεκτείνεται και διπλασιάζεται σαν χώρος, το κατάστημα της Βασ. Όλγας.
Στην επτά χρόνων πορεία μας, εδραιώσαμε, με σταθερά βήματα, την επιχείρησή μας στην αγορά της Θεσσαλονίκης, διατηρώντας πάντα την εικόνα, τον χαρακτήρα και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων, κερδίζοντας την εκτίμηση του κόσμου. Παράλληλα, καταφέραμε να λειτουργούμε με χαμηλά κόστη και ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς να επηρεάζουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.
Πάνω σ΄αυτές τις βάσεις επιθυμούμε να επεκτείνουμε την επιχείρησή μας μέσα από ένα σύστημα franchise. Σκοπός μας, η συνεργασία με ανθρώπους που θα ενδιαφερθούν να λειτουργήσουν στα πρότυπα αυτά και θα επωφεληθούν από την εμπειρία και τις γνώσεις μας.

στοιχεία φόρμας
ενδιαφέροντος franchise

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΟΛΗΤ.Κ.
ΤΗΛΕΦΩΝΟΚΙΝΗΤΟ
EMAIL ΠΟΛΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
 ΧΡΗΣΗ Η/Υ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ
 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ
 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ